18Αύγουστος2019

Πίστης Αλέξανδρος

pistiΟ Αλέξανδρος Πίστης που είναι επικεφαλής του Τεχνικού Γραφείου Μελετών, Επιβλέψεων και Κατασκευών με έδρα την οδό Αγίας Βαρβάρας 39 στην Δάφνη , γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961.Αποφοίτησε διαδοχικά από την Βαρβάκειο Πρότυπο Σχολή και από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με βαθμό "Λίαν Καλώς" το 1985.


Υπηρέτησε σαν έφεδρος αξιωματικός του Μηχανικού την περίοδο 1985-1987.
Ελεύθερος επαγγελματίας στην συνέχεια  , συνεργάστηκε με αρκετά μεγάλα Τεχνικά Γραφεία σε επιβλέψεις έργων εκτός Αθηνών ως και με μεγάλες Εταιρείες Δημοσίων Έργων για Οικοδομικά Έργα , Έργα Οδοποιίας και Λιμενικά.. Παράλληλα στο Τεχνικό του Γραφείο μελέτησε , επέβλεψε  και κατασκεύασε έργα  δικών του πελατών.

Την περίοδο 1992 - 2000 ασχολείται κατά κύριο λόγο με την επίβλεψη και υλοποίηση Τραπεζικών καταστημάτων και με την εκτίμηση αξιών πληθώρας  αστικών ακινήτων.Από το 2001  έως και σήμερα είναι διαχειριστής της Τεχνικής Εταιρείας " ΦΑΣΜΑ ΔΟΜΙΚΗ " που ασχολείται με την μελέτη , επίβλεψη και κατασκευή πλήθους ιδιωτικών και Δημοσίων Έργων.

Παράλληλα με το κομμάτι των κατασκευών , ανακαινίσεων , επισκευών κτιρίων ασχολείται συστηματικά με το κομμάτι των εκτιμήσεων αξιών ακινήτων , συνεργαζόμενος με την Εθνική Τράπεζα και πλήθος ιδιωτών.