20Μάιος2018

Αρχική ΕλΕΜ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ - ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ

ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ - ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ

87 ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΟΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ!!!!!

87 ερωταπαντήσεις που έχουν δημοσιοποιήσει τα Περιφερειακά του ΤΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας και Πελοποννήσου σχετικά με τον Ν.4178/2013 για την ενημέρωση σας.

Επισημαίνουμε ότι αυτές δεν είναι επίσημες απαντήσεις αλλά εκφράζουν προσωπικές μόνο απόψεις κάποιων μελών των Περιφερειακών Τμημάτων. Θεωρούμε επικίνδυνο σ' ένα νόμο με τόσες ασάφειες το κάθε Περιφερειακό Τμήμα να δημοσιοποιεί ερμηνείες, κάποιες φορές διαφορετικές για το ίδιο θέμα. Είναι διαφορετικής βαρύτητας η άποψη ενός Περιφερειακού Τμήματος από την άποψη που εκφράζει κεντρικά το Επιμελητήριο και ακόμη περισσότερο από την επίσημη θέση του ΥΠΕΚΑ.

Δυστυχώς, κάθε συνάδελφος, χρησιμοποιώντας όποιο εργαλείο έχει, τελικά θα αποφασίσει μόνος του για κάθε ξεχωριστή περίπτωση και μόνος του φέρει το βάρος αυτής της απόφασης.

            Επισημαίνουμε την μεγάλη ευθύνη της πλειοψηφίας της ΔΕ του ΤΕΕ και του προέδρου Χρήστου  Σπίρτζη ο οποίος φέρει ακέραια την ευθύνη τόσο για τούς παρελθόντες νόμους 3843, 4014 που ξεκίνησαν τον παραλογισμό της τακτοποίησης όσο και την μη αξιοποίηση της ολοκληρωμένης πρότασης της ομάδας εργασίας αυθαιρέτων του ΤΕΕ. Την εργασία αυτή, δεκάδων σελίδων, εισηγήθηκε στην Διοικούσα ο υπεύθυνος της επιτροπής και μέλος της Θ. Σεραφίδης. Η διοικούσα την ενέκρινε μετά βαΐων και κλάδων για την ορθότητα και την πληρότητα της και τέλος ο πρόεδρος Σπίρτζης αντί να την προωθήσει την έθαψε.

 Εδώ, για τους διοικούντες το ΤΕΕ, οι μηχανικοί δεν έχουν προβλήματα και τα όργανα δεν χρειάζεται να συνεδριάζουν, οι διοικούντες το ΤΕΕ ασχολούνται μόνο με τις εκλογές ώστε να ξαναπάρουν την εξουσία.    

 

        Σας καλούμε να τιμωρήσετε με τη μαζική συμμετοχή σας στις εκλογές όσους μας απογοήτευσαν. Ελπίζουν στην αποχή μας! 

         Οι μηχανικοί της πραγματικής οικονομίας να έλθουν μαζικά να ψηφίσουν και να στηρίξουν τους αληθινούς ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ τους! 

τους υποψήφιους ΕλΕΜ.