19Οκτώβριος2019

2h-ekthesh-eksoikonomhshs-energeias-eco-energein-2013

2η Έκθεση Εξοικονόμησης Ενέργειας «Eco-Ενεργείν 2013»

Καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα νέας τεχνολογίας με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας, παρουσιάζονται στην έκθεση  «Eco-Ενεργείν 2013», που διοργανώνουν από τις 25 έως τις 28 Απριλίου 2013, το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (Ι.Ε.Α.) και οι Εκδόσεις ΙΚΤΙΝΟΣ, σε συνεργασία με την boussias communications,στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων. Η έκθεση «Eco-Ενεργείν 2013» έχει κύριο στόχο την προώθηση και προβολή υπηρεσιών και προϊόντων που εξοικονομούν ενεργειακούς πόρους και αξιοποιούν ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, στους τομείς: Βιομηχανία – Κτίριο – Αυτοκίνητο – Περιβάλλον. Πενήντα εκθέτες, παρουσιάζουν προϊόντα και υπηρεσίες.

Περισσότερα...

11h-kladikh-ekthesh-ellhniko-aloyminio

11η Κλαδική Έκθεση «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ»

H Ελληνική Ένωση Αλουμινίου ανακοινώνει τη διοργάνωση της επίσημης κλαδικής έκθεσης «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ» που θα πραγματοποιηθεί από 18 έως 21 Απριλίου 2013 στο METROPOLITAN EXPO, το μεγαλύτερο και πλέον σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της Αθήνας, με διοργανωτή την εταιρεία ROTA.

Περισσότερα...

pws-tha-einai-h-zwh-sth-gh-to-2050-anarwtietai-perivallontikh-ekthesh

«Πώς θα είναι η ζωή στη γη το 2050;» αναρωτιέται περιβαλλοντική έκθεση

Η δημοφιλής έκθεση για το περιβάλλον με τίτλο «Ο Πλανήτης σε χρειάζεται! Ζήσε στο 2050» που σχεδιάστηκε και πρωτοπαρουσιάστηκε στο Μουσείο Φυσικών Επιστημών του Λονδίνου, έρχεται στον «Ελληνικό Κόσμο» από τις 21 Απριλίου. «O Πλανήτης σε χρειάζεται! Ζήσε στο 2050» είναι μια ψηφιακή, διαδραστική έκθεση πολυμέσων, που δίνει μια εικόνα από τον κόσμο του 2050 και ερευνά το πώς θα επιβιώσει ο άνθρωπος σε ένα πλανήτη που αλλάζει.

Περισσότερα...

h-ellhnikh-arxitektonikh-mesa-apo-97-erga-sth-dhmotikh-pinakothhkh

Η ελληνική αρχιτεκτονική μέσα από 97 έργα στη Δημοτική Πινακοθήκη

Πολυκατοικίες, εξο­χικές κατοικίες, α­ναπλάσεις νεοκλα­σικών ή εκκλη­σιών, βιομηχανι­κοί και επαγγελματικοί χώροι, νο­σοκομεία, παιδικοί σταθμοί, ε­μπορικά κέντρα ως και μονάδες για παιδιά με αυτισμό περιλαμ­βάνει η Α' Έκθεση Αρχιτεκτονι­κού Έργου στην Αττική, που ορ­γανώνει το τμήμα Αττικής του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Διπλω­ματούχων Ανωτέρων Σχολών, στην Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων.

Περισσότερα...

se-klima-aisiodoksias-h-6h-diethnhs-ekthesh-ecotec

Σε κλίμα αισιοδοξίας η 6η διεθνής έκθεση “Ecotec”

Η οικονομική κρίση δεν άφησε ανεπηρέαστο τον κλάδο των τεχνολογιών περιβάλλοντος. Μαζί με τον τουρισμό όμως είναι από τους λιγότερο πληγέντες. Έτσι, η 6η διοργάνωση της διεθνούς έκθεσης  «ECOTEC – Τεχνολογίες Περιβάλλοντος & Φωτοβολταϊκά Συστήματα», που θα πραγματοποιηθεί εφέτος από την Πέμπτη 18 έως και την Κυριακή 21  Απριλίου, διατηρεί, όπως όλα δείχνουν, το ενδιαφέρον της αλλά και το αισιόδοξο κλίμα που κατά παράδοση εκπέμπει. Είναι γεγονός ότι μέσα στο γενικότερο κλίμα ύφεσης και κακής ψυχολογίας, χάνονται και θετικά γεγονότα.

Περισσότερα...