22Αύγουστος2019

Αρχική Ειδήσεις Επαγγελματικά Νέα Πολιτικοί Μηχανικοί REFLEXX Smart System for Buildings | Σύστημα παρακολούθησης και εκτίμησης κατάστασης κτιρίων

REFLEXX Smart System for Buildings | Σύστημα παρακολούθησης και εκτίμησης κατάστασης κτιρίων

neo-susthma-parakolouthhshs-kaiektimhshs-katastashs-ktiriwnΗ Digitexx Data Systems, Inc έχει δημιουργησει το REFLEXX Smart System for Buildings, ένα νέο σύστημα ανίχνευσης ζημιών και αξιολόγησης που παρέχει ουσιώδη δεδομένα για την κατάσταση των δομών σε λιγότερο από 15 λεπτά. Το REFLEXX είναι μια ολοκληρωμένη λύση που συνδυάζει δεδομένα σε πραγματικό χρόνο με εξελιγμένους αλγόριθμους βασισμένα σε ευρέως αποδεκτές μεθόδους μηχανικής, όπως οι FEMA-356, Hazus-MH, ASCE-41 και ATC-58,  ώστε να παρέχει λεπτομερή και αξιοποιήσιμα δεδομένα για τις πιθανές φθορές δομών.


Το σύστημα αυτό εφαρμόζεται κυρίως στις περιπτώσεις κτιρίων που στέκονται όρθια μετά απο ισχυρούς σεισμούς. Τέτοια κτήρια παραμένουν εκκενωμένα μέχρι να πραγματοποιηθεί η επιθεώρηση που θα εκτιμήσει τις όποιες φθορές έχουν προκληθεί, η οποία μπορεί να χρειαστεί μέρες η ακόμα και εβδομάδες για να ολοκληρωθεί.    

  

ΕλΕΜ