19Σεπτέμβριος2019

Αρχική Ειδήσεις Επαγγελματικά Νέα Ηλεκτρολόγοι-Μηχανολόγοι Μηχανικοί Εκλογές στον Πανελλήνιο Σύλλογο Διπλωματούχων Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων, αύριο Κυριακή 7 Ιουνίου

Εκλογές στον Πανελλήνιο Σύλλογο Διπλωματούχων Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων, αύριο Κυριακή 7 Ιουνίου

 

Η παράταξη των Ελευθέρων Επαγγελματιών Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕλΕΜ Μ-Η δηλώνει και πάλι το παρών στις εκλογικές διαδικασίες μιας από τις σημαντικότερες συλλογικότητες των μηχανικών. Οι συνάδελφοι της ΕλΕΜ Μ-Η υποψήφιοι στις εκλογές με την γνώση, την επιστημονική κατάρτιση, την επαγγελματική εμπειρία και την εργατικότητα τους σε όλα τα πεδία όπου καλούνται να δράσουν, επιδιώκουν πρωτίστως να φέρουν κοντά στο Σύλλογο τους ελεύθερους επαγγελματίες μηχανικούς, σηματοδοτώντας για μία ακόμη φορά τον δρόμο διαφυγής από τα κομματικά περιφράγματα.

Με εδραία την ελπίδα της εξόδου του κλάδου και της ελληνικής κοινωνίας από την κρίση που σοβεί εδώ και αρκετά χρόνια ζητούν την ψήφο των συναδέλφων ώστε να δυναμώσει η φωνή των μαχόμενων, σε μια δύσκολη καθημερινότητα, μηχανικών.


Επισυνάπτονται:

α) Ψηφοδέλτιο εκλογών ΕλΕΜ Μ-Η, Εκλογικά Τμήματα

β) Απολογισμός/ Θέσεις ΕλΕΜ Μ-Η για τις εκλογές ΠΣΔΜ-Η της 7ης Ιουνίου 2015

Υπενθυμίζεται ότι στις εκλογές δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο όσοι είναι ήδη γραμμένοι στον ΠΣΔΜ-Η και καταβάλουν ένα συμβολικό αντίτιμο 2,0 ευρώ, ανεξαρτήτως εάν έχουν τακτοποιήσει ή όχι υποχρεώσεις παρελθόντων ετών.