19Σεπτέμβριος2019

ΕλΕΜ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ 2018

Ευχαριστούμε...

Οι αρχιτέκτονες της ΕλΕΜ ευχαριστούν τους συναδέλφους που στήριξαν με την παρουσία τους τη συνέχεια του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ και  αναλαμβάνουν, όπως πάντα, την ευθύνη που τους ανέθεσαν οι συνάδελφοι αναδεικνύοντάς τους σε 2η  δύναμη στον ΣΑΔΑΣ-Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων.

Θα θέλαμε να είμαστε περισσότεροι. Θεωρούμε ότι πρωτεύον μήνυμα αυτών των εκλογών είναι ότι ο ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ αντιμετωπίζει επικαιροποιημένη την πρόκληση της ενεργοποίησης των μελών του.

Οι Αρχιτέκτονες της ΕλΕΜ επισημαίνουν πως η συμμετοχή των αρχιτεκτόνων στην καθημερινή δράση του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ είναι θέμα δημοκρατίας και διαφάνειας στη λήψη των αποφάσεων.

Σήμερα δεν αρκεί να προσδιορίζουμε και να κατανέμουμε ευθύνες. Ανταποκρινόμενοι στην εμπιστοσύνη των συναδέλφων, αναγνωρίζοντας και τις δικές μας αδυναμίες, δηλώνουμε την αποφασιστικότητά μας για δημιουργική και συνεπή δουλειά μέσα στον σύλλογο.

Σας καλούμε να συνδράμετε για να βγούμε από την εσωστρέφεια και να ανταποκριθούμε με επάρκεια σε όλα όσα η σύγχρονη καθημερινότητα του Αρχιτέκτονα επιτάσσει. Τα προβλήματα του κλάδου μας είναι πιεστικά, οι καιροί είναι δύσκολοι και μόνο η συλλογική δράση μπορεί να δώσει τις σωστές διεξόδους.

 Καλή συνέχεια!

Για την ΕλΕΜ
Θ. Σεραφίδης